Mape

mapepoza        Mapa  este un produs atragator de prezentare a firmei, oferind posibilitatea de gazduire a materialelor de prezentare si promovare: descriere firma, cursuri, carti de vizita, CD-uri etc.... Aceasta are un impact visual excelent cu efecte pozitive si memorabile.

       Mapele de prezentare, format A4, pot fi tiparite atat in exterior cat si in interior, cu sau fara volum, plastifiate sau neplastifiate (plastifierea mata sau lucioasa conferindu-i produsului o nota de eleganta). De regula acestea se produc din carton de 300 g/mp sub diferite forme/stante, cu buzunar interior pentru documente si dupa caz, fanta pentru cartile de vizita sau suport pentru CD/DVD.

       Avantajele mapelor de prezentare sunt ca inlocuiesc cu succes vechile si clasicele dosare gen plic, oferind un mod elegant si civilizat de prezentare a companiei  Dumneavoastra.

 

  

DE CE TREBUIE SA TINETI CONT PENTRU PRODUCTIA MAPELOR A4:

  • formatul inchis finit este cu putin mai mare de A4 (pentru ca documentele prezentate sa incapa cu lejeritate in mapa)
  • - hartie/carton: 300 g/mp sau 350 g/mp
  • - tipar: numarul de culori, EX.: CMYK+0, CMYK+CMYK, 3+0 etc... sau culori pantone speciale
  • - plastifiere: mata/lucioasa sau fara plastifiere; pe ambele parti sau doar pe fata
  • - stanta: existenta (si nu trebuie sa o mai achitati) sau stanta speciala dupa dorinta fiecarui client. Aceasta ii confera produsului posibilitatea de autoformare (fara lipituri) sa formare prin lipirea buzunarului interior
  • - CANTITATE

lista1 cere1 suna